ЖИТТЯ

Що подарувати татові на Новий рік: кілька цікавих порад

Подарунок на Новий рік татові не обов’язково повинен бути дорогим і розкішним, адже тут головне – увага. Будь-який презент – це передусім можливість показати свою любов та турботу.

Детальніше про те, що можна подарувати татові, розповість Інформатор.

Чоловічий аксесуар. Це може бути пояс, краватка, запонки або горезвісні шкарпетки – щонайменше такий подарунок точно не залишиться без уваги, і тато його носитиме.

Набір чоловічої косметики. Чоловіки, може, і не такі модники, як жінки, але теж охоче користуються правильно підібраними кремами або парфумерією.

Приємні чоловічі дрібниці з якісних матеріалів. Гаманець, чохол для ключів від машини, портфель для документів – це ще й показник статусу, тому вони завжди добре підійдуть в якості подарунка.

Щось приємне і корисне для здоров’я. Наприклад, похід до сауни або на сеанс масажу.

Якісний алкоголь. Ви точно знаєте, які напої подобаються батьку і без проблем оберете пляшечку солідного коньяку або вина. Але пам’ятайте, літнім людям, які мають проблеми зі здоров’ям, алкоголь краще не дарувати.

Келихи та інший посуд для напоїв. Принадність такого подарунка в тому, що посуд регулярно розбивається, тому дарувати можна щороку. Але варто постаратися знайти щось оригінальне, наприклад, келихи з іменними гравірування або незвичайної форми.

Ручний масажер. Це дуже корисне пристосування, яке допомагає позбутися від болю в м’язах і дискомфорту в суглобах.

Також можна зробити спільний подарунок для тата та мами. Цікаві ідеї підгляньте за посиланням.

Нагору