ЖИТТЯ

Аварії та пошкоджений газопровід: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 21 грудня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 21 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:33. Дівички (Дівичківська ТГ). Працівник компанії “Облгаз” повідомив поліції, що хтось пошкодив газопровід біля кладовища. Поліція відібрала письмові пояснення від учасників події.

11:57. Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Дружби. Поліції повідомили про аварію. Правоохоронці склали план-схему ДТП, відібрали пояснення та вилучили транспортні засоби на штраф-майданчик.

12:47. Переяслав, вулиця Героїв Дніпра. До поліції надійшло повідомлення про ДТП за участі вантажівки МАЗ і автомобіля Kia Ceed. Відомо, що МАЗ з’їхав у кювет, постраждала 57-річна жінка – у неї легкі тілесні ушкодження. На винуватця склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22 грудня, 3:13. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що автомобіль Renault Kangoo з’їхав у кювет. Правоохоронці пропатрулювали дорогу та місце геолокації, котре надав заявник, але не виявили автомобіля Renault Kangoo. Заявник не був на місці події, звернувся з метою інформування.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі та одну в Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що відзавтра Київщина виходить із “червоної” зони карантину. Обмеження для невакцинованих залишаться сталими.

Юлія Кравченко

Нагору