ЖИТТЯ

25 грудня розпочнеться чемпіонат Переяславщини з футзалу: хто гратиме

Наступний рік не обійдеться без футзального чемпіонату. Він стартує з новою назвою та новими організаторами.

Футзальна ліга Переяславщини – саме таку назву отримав новий турнір, більше відомий як чемпіонат Переяславщини з футзалу. Відтепер організовує його Університет Григорія Сковороди в Переяславі та відділ з питань фізкультури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому Переяславської міськради. Розпочнуться змагання у суботу, 25 грудня, о 10:00. Тури відбуватимуться щосуботи. У зв’язку з карантинними обмеженнями глядачів у спортзал університету не допускатимуть. Про це Інформатору розповів головний арбітр турніру Петро Коханець.

У змаганнях візьмуть участь 13 команд, які попередньо підтвердили своє бажання. Зіграють у двох лігах. До вищої увійшли такі команди: “Переяслав-БРСМ”, Вовчків (Переяславська ТГ), “Дніпро” (Дівички), “Дружба” (Згурівка), “Матадор” (Переяслав), “Університет”. У першій лізі позмагаються “Дружба” (Березань), Гайшин (Переяславська ТГ), Пристроми (Студениківська ТГ), ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ), “Солонці” (Переяслав), Велика Каратуль (Переяславська ТГ), ДЮСШ “Дніпро” (Дівички).

Переможців обох ліг визначать після двох кіл матчів. За результатами онлайн можна буде слідкувати на Facebook-сторінці, яку організатори створять найближчим часом.

Зазначимо, що минулорічний футзальний чемпіон “Кристал” із Яготина цього разу не бере участі в першості Переяславщини. Друге місце тоді посів “Матадор”.

Віталій Усик

Нагору