ВЛАДА

У міській раді Переяслава створили новий відділ та змінили штатну структуру

На сесії міськради внесли зміни до структури виконавчих органів. Кого саме це стосується?

У виконавчому комітеті міської ради Переяслава з 1 січня 2022 року створять відділ кадрової роботи та з питань служби в органах місцевого самоврядування. До нього увійдуть дві штатні одиниці – начальник та головний спеціаліст. Посаду головного спеціаліста утворять за рахунок головного спеціаліста загального відділу по роботі з кадрами. Таке рішення прийняли на сесії міськради 23 грудня, передає Інформатор.

Також у відділ економіки та зовнішніх зв’язків ввели штатну одиницю головного спеціаліста за рахунок посади головного спеціаліста фінансово-господарського відділу. А у загальний відділ – дві штатні одиниці головного спеціаліста (одна з них за рахунок посади головного спеціаліста фінансово-господарського відділу). У відділ ведення Державного реєстру виборців ввели ще одну штатну одиницю (тепер їх три), а у відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я – посаду головного спеціаліста (у цьому відділі також тепер три штатні одиниці).

В цілому ж найчисельнішим є управління соціального захисту населення, до якого входить сім відділів, – 26 штатних одиниць. У фінансово-господарському відділі 23,25 штатні одиниці. В управлінні містобудування архітектури та використання земель, до якого входить два відділи, – 13 штатних одиниць.

До керівного складу виконкому міськради входить 12 осіб: міський голова Вячеслав Саулко, секретар міської ради Лідія Оверчук, перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, заступниці міського голови Ольга Огієвич та Оксана Степаненко, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, шість старост сіл громади Валентина Зінченко (Велика Каратуль), Тетяна Постолюк (Вовчків), Світлана Кондратенко (Гланишів), Раїса Лещенко (Мазінки), Сергій Кузьменко (Дем’янці), Олександр Якуба (Гайшин).

Нагадаємо, що на цьому ж сесійному засіданні прийняли бюджет громади на 2022 рік. Він має скласти 356 мільйонів 416 тисяч 236 гривень.

Віталій Усик

Нагору