ЖИТТЯ

Чемпіон першої ліги проти срібного призера вищої: як розпочнеться футзальний сезон на Переяславщині

Завтра розпочнеться чемпіонат Переяславщини з футзалу. Хто з ким зіграє в першому турі.

25 грудня відбудеться перший тур Футзальної ліги Переяславщини, тобто чемпіонату з футзалу. У ньому візьмуть участь 13 команд, які гратимуть у вищій та першій лігах. Матчі проходитимуть у спортзалі Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Однак поки що вболівальників до перегляду не допускатимуть через карантинні обмеження. Інформатор анонсує завтрашні матчі.

У вищій лізі об 11:00 команда “Університет”, можна сказати, прийме дівичківський “Дніпро”, який у минулому чемпіонаті став бронзовим призером. О 13:00 минулорічний чемпіон першої ліги Вовчків зустрінеться зі срібним призером вищої переяславським “Матадором”. До слова, чемпіон-2021 – яготинський “Кристал” – цього разу заявку на участь не подав, тож саме “Матадор” можна вважати одним із головним претендентів на титул. О 15:00 закриє ігровий день поєдинок між згурівською “Нивою Переяславщини”, яка ще рік тому називалася “Дружбою”, та “Переяслав-БРСМ”.

Відкриють же турнір матчем першої ліги – Гайшин – ДЮСШ “Дівички”. Розпочнеться він о 10:00. О 12:00 березанська “Дружба” зіграє з Пристромами. А о 14:00 Велика Каратуль, яка ще рік тому виступала у вищій лізі, проекзаменує ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ).

За результатами матчів можна буде слідкувати онлайн на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”.

Нагадаємо, що турнір цього разу організовує не районна федерація футболу, а університет та відділ з питань фізкультури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому Переяславської міськради. Тури відбуватимуться щосуботи.

Віталій Усик

Нагору