Переяслав Перейти на сайт

Сніжкою розбили вікно, газовий балончик застосували в магазині: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 грудня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:30. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції, що хтось розбив вікна в будинку 80-річної жінки. На склі лишилися сліди крові. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

12:31. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом двох тижнів хтось проник у будинок, пошкодивши двері. Відомо, що викрали тюнер. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

14:43. Переяславське (Студениківська ТГ). До поліції надійшло повідомлення, що в магазині продавчиня застосувала газовий балончик проти 31-річного чоловіка. Зі слів заявника, магазин зачинили, а сама продавчиня всередині. Поліція приїхала на місце події та відібрала заяву.

17:06. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що, виїжджаючи з ферми, воротами відбив дзеркало у своєму автомобілі Fiat Ducato. Поліцію викликав, тому що авто застраховане.

22:21. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що хтось кинув сніжку та розбив вікно її квартири. Правоохоронці відібрали заяву за цим фактом.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, що на останній сесії міськради внесли зміни до структури виконавчих органів. Кого саме це стосується, читайте за посиланням.

Юлія Кравченко