Переяслав Перейти на сайт

Оберіть своє житло: актуальні грудневі ціни в Переяславі

З новим роком настає пора змін у житті. Зокрема, можна почати його зі зміни житла. Ми підібрали для вас три будинки, які виставлені на продаж у Переяславі.

Інформатор вивчив оголошення на сайті olx, ділиться деталями з читачами. Ми склали перелік від найдешевшого до дорожчого варіанту.

БУДИНОК НА ПІДВАРКАХ

У мікрорайоні Підварки можна придбати цегляний будинок із шиферним дахом. Вікна в будинку металопластикові. Три роздільні кімнати, практична кухня, веранда та санвузол. Стан — житловий. Перевагою будинку є його високі стелі. Тут ви почуватиметесь затишно та з легкістю організуєте свої найсміливіші ідеї щодо організації простору.

Підведені всі необхідні комунікації: світло, індивідуальне газове опалення, вода (свердловина), автономна каналізація. Територія двору охайна та впорядкована, обгороджена. Тут ви не знайдете нічого зайвого, лише все необхідне для господарських потреб: цегляний гараж, сарай та погріб.

22,5 тисячі доларів

Житло на Підварках

Розміщення: мікрорайон Підварки

Площа будинку: 69,30 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 612 324 гривні

БУДИНОК БІЛЯ АВТОСТАНЦІЇ

Будинок – дерев’яний, обкладений цеглою. Опалення газове. Водовідведення є і в будинку, і на подвір’ї. На території є город, гараж, погріб і сад. Поряд з будинком лікарня, супермаркети, аптеки, банківські відділення.

25 тисяч доларів

Будинок неподалік автостанції

Розміщення: район автостанції

Площа будинку: 66,40 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 680 360 гривень

БУДИНОК НА ВУЛИЦІ СОНЯЧНІЙ

Будинок без внутрішніх робіт, але його структура добре продумана та функціональна. Перший поверх поділений на дві частини, які мають різні входи. В одній частині розміщені великий хол, кухня, одна житлова кімната та санвузол. В іншій – великий коридор, одна житлова кімната, простора кухня, санвузол та сходи на другий поверх. На другому поверсі розміщені великий хол, чотири роздільні житлові кімнати та санвузол. Хоча ремонту всередині будинку і немає, але це буде перевагою для нових власників, адже можна зробити дизайн за власними ідеями та вподобаннями. Одним із найкрасивіших елементів будинку є закрита тераса з шикарним місцем для відпочинку навіть у дощову погоду.

72 тисячі доларів

Житло на вулиці Сонячній

Розміщення: вулиця Сонячна

Площа будинку: 226,1 кв. м

Кількість кімнат: 6

Ціна: 1 959 437 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Нагадуємо, що місяць тому ми також готували для вас подібну підбірку з квартирами. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко