ЖИТТЯ

У Переяславі 29 грудня лунатимуть сирени: де саме та коли

У Переяславі знову перевірятимуть централізовані системи оповіщення. Можуть лунати сирени та гучномовець.

У середу, 29 грудня, з 14:00 до 16:00 у Переяславі здійснюватимуть контрольну перевірку спрацювання електросирен та гучномовців. Про це Інформатору повідомив начальник відділу з питань НС та ЦЗН міськради Віктор Жарко.

Перевірку планують провести в два етапи: 

  • з 14:00 до 15:00 подадуть сигнал на ввімкнення електросирен і відтворять звуковий сигнал “Увага всім!” на територіях підприємств, де розміщені сирени: телефонно-телеграфна станція (вулиця Богданова, 9), завод продтоварів (вулиця Солонці, 31), ТОВ “Переяслав-молпродукт” (вулиця Грушевського, 53), “Укртелеком” (проспект Червоноармійців, 21), ТОВ “НУС” (вулиця Б. Хмельницького, 32).
  • з 15:05 до 16:00 передадуть голосове повідомлення про технічну перевірку системи оповіщення через гучномовець, який розміщений на будівлі Переяславського центру культури і мистецтв (вулиця Сковороди, 81).

Оскільки це лише перевірка засобів оповіщення, переяславці повинні зберігати спокій. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує. У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся за тел. (04567) 5-45-70 (Жарко Віктор Петрович).

ОНОВЛЕННЯ. Перевірку перенесли на 5 січня 2022 року.

Нагадаємо, що у Переяславській громаді кілька будівель комунальної власності віддадуть в оренду. Які саме, дізнавайтесь тут. 

Нагору