ЖИТТЯ

У Переяславі Григорій Ярема привітав дітей з особливими потребами з Новим роком

Новий рік – пора див, які треба не тільки отримувати, а й дарувати. Найбільше цього чекає малеча. З нагоди свята депутат міськради від партії “Європейська Солідарність” Григорій Ярема завітав до дітей з особливими потребами із солодкими подарунками.

Напередодні Нового року, 30 грудня, заклад “Калинка”, який є відділенням комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику центру надання соціальних послуг і соціальної інтеграції, влаштував справжнє свято з ялинкою, Дідом Морозом і подарунками. Привітав дітей з особливими потребами та вручив їм подарунки депутат міськради від партії “Європейська Солідарність” Григорій Ярема. Про це повідомляє Інформатор.

Григорій Ярема привіз дітям 35 пакунків із солодощами. Під час концертної програми вихованці закладу співали пісні, розповідали новорічні вірші та водили хороводи. Солодкі подарунки вони отримали ближче до завершення заходу. Григорій Ярема звернувся до присутніх із вітальним словом:

— Любі діти, я бажаю вам доброго й щасливого Нового року. Кожен із вас – великий молодець. Виступили всі чудово, помітна серйозна робота й підготовка. Шану висловлюю вчителям-реабілітологам, а також дякую директорці Раїсі Петрівні за запрошення.

Після урочистої частини керівниця Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції Раїса Голованова познайомила депутата із закладом трішки ближче – провела невелику екскурсію й запевнила в якості тих послуг, які надають працівники центру.

Нагадаємо, що це далеко не перша ініціатива депутатів від партії “Європейська Солідарність”. До Дня Святого Миколая вони теж приходили в “Калинку” із солодкими подарунками.

Юлія Кравченко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору