ЖИТТЯ

Газові балончики, дубинки та кулаки: як минула новорічна ніч для поліції Переяслава

З 31 грудня на 1 січня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 31 грудня та ранку 1 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

1 січня, 00:48. Переяслав. Заявниця повідомила, що її чоловік б’є дітей. Більше інформації не надала, кинула слухавку і на повторні виклики не відповідала. На місце події приїхала поліції, втім двері ніхто не відкрив.

1 січня, 2:18. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що чоловіка біля нічного клубу забризкали газом із балончика. Приїхавши на місце події, правоохоронці дізналися, що заявник вже пішов звідти. Заяву та пояснення не писав.

1 січня, 3:43. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його вдарили дубинкою. Описує кривдника як чоловіка кріпкої тілобудови, одягненого в чорну сорочку. Пізніше заявник відмовився від написання заяви та пояснення.

1 січня, 6:20. Переяслав. Поліції розповіли, що біля нічного клубу відбувається бійка за участі близько 20 осіб. Запросили наряд поліції. Далі правоохоронцям стало відомо, що факт бійки не підтвердився.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьких та не після нещасних випадків): одну в Дем’янцях (Переяславська ТГ) і одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що астрологи та екстрасенси часто роблять очевидні прогнози, на які здатен, приміром, кожен політичний аналітик. Але навіть у таких випадках нерідко дають маху. Однак ми вирішили показати, яким мав бути 2021-й, згідно з тим, що нам розповідали “фахівці”. Ось що писали на українських сайтах рік тому.

Юлія Кравченко

Нагору