ЖИТТЯ

Замах на Путіна, хвороба Байдена, без змін на Донбасі: що прогнозували астрологи на 2021 рік

Астрологи та екстрасенси часто роблять очевидні прогнози, на які здатен, приміром, кожен політичний аналітик. Але навіть у таких випадках нерідко дають маху.

В останні дні року інтернет-ресурси заповнюються публікаціями з прогнозами різних астрологів, провидців та “експертів” на наступний рік. Інформатор прознозами не займається, адже звик оперувати фактами. Однак ми вирішили показати, яким мав бути 2021-й, згідно з тим, що нам розповідали “фахівці”. Ось що писали на українських сайтах рік тому.

У блозі на ukrinform.ua Володимир Ільченко зробив такий астрологічний прогноз на 2021 рік: “Позивні ініціативи у сфері законодавства, правового регулювання, подолання епідемії коронавірусу кінця 2020-го – початку 2021 року, на жаль, не будуть підтримані й розвинуті належним чином протягом року. Опозиція Юпітер-Меркурій, що розпочнеться навесні й триватиме до кінця року, може означати суперечки у сфері права, загострення протистояння між гілками влади, наприклад, довкола суперечливих рішень Конституційного суду. Слід очікувати оприлюднення скандальних фактів стосовно високопосадовців, викриття в корупції, приховуванні якихось даних, репутаційних втрат”.

Він також спрогнозував падіння авторитету керівника держави, негативне сприйняття його дій, зменшення рейтингів довіри до влади, невдачі у сфері міжнародних відносин: “Опозиція Юпітера до Юпітера свідчить про помилковість ухвалених рішень, хибне бачення перспектив, заподіяння шкоди цінностям, провал у переговорах, можливо, загроза безвізовому режимові з країнами ЄС. Усі ці негативи, однак, не передбачають якихось фатальних наслідків, кардинальних змін, революцій чи дострокових виборів у 2021 році. Не проглядається й посилення воєнного конфлікту між Україною та Росією. Скоріш за все, тут усе залишатиметься без змін. Акції протесту, які періодично підстьобуватимуть владу до якихось дій, не матимуть масового характеру й поки що нічим їй не загрожують”.

Робіть, що хочете: виходьте заміж, одружуйтеся, відкривайте нові підприємства, купуйте дорогі речі.

На сайті tsn.ua астрологиня Людмила Халанська запевняла, що у 2021-му з настанням теплої пори жорсткий карантин закінчиться, і влітку у більшості країн буде фактично знятий. Астролог Юрій Буянов зазначав таке: “2021-й – це рік переходу від випробувань до кращого життя. Від 1 січня до 29 січня, тобто весь місяць фактично сприятливий. Наступний сприятливий період – від 22 лютого до 20 травня. Потім – від 24 червня до 26 вересня. І від 20 жовтня до 15 листопада. Робіть, що хочете: виходьте заміж, одружуйтеся, відкривайте нові підприємства, купуйте дорогі речі”.

Астрологиня Марина Соколова-Скаді на сайті depo.ua дала прогноз щодо окупованих українських територій: “Особливих змін не буде ні в той, ні в інший бік. Хоча дії, спрямовані на завершення збройного конфлікту, дозволять створити всі необхідні умови для проведення конструктивних переговорів. Навряд чи Україна візьме кордон під контроль, але будуть знайдені компромісні рішення, що дадуть можливість нормальної життєдіяльності по обидва боки від лінії розмежування. Загострення збройного конфлікту вже не буде, в період активних енергій Водолія всі питання вирішуються шляхом переговорів, за допомогою друзів і однодумців”.

Астрологиня, кандидатка психологічних наук Лариса Гресь на сайті comments.ua зазначила: “Нестійкість – ключова характеристика 2021 року для України. Протягом року наростатимуть політичні скандали і економічна нестабільність, проблеми фінансів і ресурсів. Умови життя вимагатимуть нового політичного повороту, нового курсу влади, можливо, навіть зміни влади, реальних проєктів, неймовірних перетворень в уряді і потужних кореляцій соціально-політичних тенденцій”.

Дональда Трампа у 2021 році вразить загадкова хвороба, яка залишить його глухим і викличе травму мозку.

На цьому ж ресурсі астрологиня Лана Шредер спрогнозувала, що для України 2021-й стане сприятливішим та м’якшим. А також мали би бути суттєві зміни: “Законодавчу та правову владу контролюватимуть віддалено, використовуючи соцмережі. Протягом року з’явиться низка законів, пов’язаних із соцмережами та громадськими нормами. Відбудуться нові реформи в державній і судовій структурі. Запровадять нові технології для контролю виконання законів і пошуку правопорушень. Можливий перехід в управління країною на рівень колективної участі”.

І як же без прогнозу від відомої болгарської провидиці Ванги? Вона була значно сміливішою: передбачила, що в кінці 2020 року світ знайде ліки проти страшного вірусу, який вразить майже всю планету. Стверджувала, що медицина настільки піде вперед, що лікарі зможуть знайти навіть ліки проти раку. Говорила, що Дональда Трампа у 2021 році вразить загадкова хвороба, яка залишить його глухим і викличе травму мозку. А в Росії відбудеться замах на російського президента. Вона розповідала, що в 2021 році відбудеться подія, що об’єднає три великих держави: “Три гіганти об’єднаються. У деяких людей будуть червоні гроші, я бачу цифри 100, 5 і багато нулів”. Послідовники Ванги трактують це, як об’єднання трьох країн, а гроші – рублі і юані. Про це йшлося на сайті РБК-Україна.

Таку ж публікацію ми готували й торік. 2020-й мав стати вдалим для подорожей та успішним для України. Деталі читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору