ЖИТТЯ

Підробка документів, конфлікти вдома та в таксі: як минув перший день року для поліції Переяслава

За добу 1 січня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:06. Переяслав, майдан Княжий двір. Водій таксі повідомив поліції, що у нього стався конфлікт із пасажирами. Чотири особи в стані алкогольного сп’яніння поводилися неадекватно та заблокували рух автомобіля. Конфлікт врегулювали мирним шляхом. Заяву ніхто не писав, патрульна поліція на місце події не прибувала.

20:17. Семенівка (Студениківська ТГ), вулиця Шевченкова. Заявниця повідомила, що її співмешканець буянить, побив її саму та вдарив куму. Прибувши на місце події, поліцейським ніхто не відчинив, а світло в будинку було вимкнене.

21:57. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Поліцейські зупинили авто і під час перевірки документів виявили, що у водія підроблене посвідчення. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). 

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, одну у Ковалині (Дівичківська ТГ) та одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 1 січня у Переяславі біля нічного клубу чоловіка забризкали газом із балончика. Деталі події дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору