ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гороховий суп-пюре з грінками

Перші страви, які мають ніжну кремову консистенцію, багатьом подобаються більше класичних заправних супів. Вони апетитні, їх приємно їсти, до того ж вони зазвичай виходять густими і поживними.

Детальніше про приготування ніжного горохового супу-пюре розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • 1 морквина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль та куркума
  • 200 г гороху
  • 50 мл вершків
  • 1 ст.л. олії
  • 20 г масла
  • шматочок хліба на грінки

Приготування:

  1. Горох замочіть в теплій воді. Нехай настоїться хоча б протягом години.
  2. Потім змініть воду на нову й варіть горох у великій каструлі на легкому вогні.
  3. Картоплю та моркву почистіть та подрібніть. Підсмажте їх на легкому вогні з маслом, сіллю і спеціями, одним зубчиком часнику.
  4. Додайте овочі в каструлю, а часник викиньте.
  5. Іншим зубчиком часнику натріть шматки хліба, посоліть їх та підсмажте на олії до хрусткої скоринки.
  6. Коли суп повністю звариться, додайте солі та збийте міксером в однорідну масу.
  7. Розлийте в тарілки, а зверху прикрасьте вершками. Подавайте разом із гарячими грінками.

Нагору