ЖИТТЯ

“Дніпро” зазнав першої поразки: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

“Дніпро” програв, але досі перший у чемпіонаті з футзалу. А “Переяслав-БРСМ” опинився на останньому місці.

Сьогодні, 9 січня, у спортазалі університету відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Першої поразки саме цього дня зазнав дівичківський “Дніпро”. А “Переяслав-БРСМ” досить сенсаційно опинився на останньому місці. Про все це детально розповість Інформатор.

У вищій лізі матч, який мав би бути центральним, виявився найменш цікавим. “Університет” без шансів переміг переяславський “Матадор” 5:1.

Натомість, у грі, де фаворит був очевидним, зав’язалася запекла боротьба. Лідер чемпіонату “Дніпро” не зміг здобути чергової перемоги. Повівши в рахунку в протистоянні зі згурівською “Нивою Переяславщини” 2:0, дніпряни (дівичківцями їх важко назвати, адже у команді багато гравців із-за меж цього села), певно, трішки розслабилися, тож до кінця першого тайму рахунок став 3:3. А вже в другому ми побачили найгірший “Дніпро” у цьому сезоні – непрофесійний та безграмотний. Натхненна “Нива” забила чотири м’ячі, користуючись дитячими помилками фаворита турніру. Лише після цього дніпряни трішки скоротили відставання, та й то за рахунок 10-метрових пенальті після двох фолів, які згурівчани допустили понад дозволених у таймі п’яти. У підсумку – перемога “Ниви” 7:5.

“Переяслав-БРСМ” та Вовчків (Переяславська ТГ) грали останніми, тому було зрозуміло, що саме той, хто програє, опиниться на останньому місці після трьох турів. Нічия також ні для кого не була бажаною, оскільки тоді б обидві команди були головними аутсайдерами. Як і очікувалося, матч видався досить рівним: “Переяслав-БРСМ” намагався виїхати на класі, а Вовчків – на бажанні. Бажання перемогло – вовчківчани створювали більше небезпечних моментів, і хоча реалізація підводила, все-таки щось залітало. Точніше не щось, а аж сім м’ячів. Переяславці спромоглися забити лише шість разів, попри те, що наприкінці зустрічі атакували всією командою, тобто п’ятьма польовими, без номінального голкіпера.

Тож після трьох турів турнірну таблицю надалі очолює “Дніпро” із 6 очками. Він випереджає “Університет”, у якого також 6 очок, лише завдяки особистій грі (у першому турі “Дніпро” переміг 4:2). У “Матадора”, “Ниви Переяславщини” та Вовчкова – по 4 очки. “Переяслав-БРСМ” з одним очком опинився на дні турнірної таблиці.

У першій лізі матчі завершилися так: “Солонці” (Переяслав) – Пристроми (Студениківська ТГ) 3:2, ДЮСШ “Дівички” – ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) 14:1, Гайшин (Переяславська ТГ) – “Дружба” (Березань) 6:2. Тут лідирують Гайшин та ДЮСШ “Дівички”, у яких по 6 очок. По три очки у “Солонців”, Пристром, “Дружби” та Великої Каратулі. Поки що без залікових пунктів ФК “Чобітьки”.

Нагадаємо, що в минулому турі “Дніпро” впевнено переміг “Переяслав-БРСМ”. “Університет” у свою чергу обіграв Вовчків.

Віталій Усик

Нагору