ЖИТТЯ

“Дніпро” знову перемагає і лідирує: результати другого туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

Лише “Дніпро” здобув дві перемоги у двох турах. Він стає головним фаворитом чемпіонату Переяславщини з футзалу.

Сьогодні, 3 січня, відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Дівичківський “Дніпро”, здобувши другу перемогу, надалі очолює вищу лігу. Цього разу серйозного спротиву йому не створив “Переяслав-БРСМ”, який поступився 3:6. Хоча після першого тайму ще якось тримався проти класу головного фаворита турніру, програючи лише 2:3. Про це повідомляє Інформатор.

У двох інших матчах вищої ліги також визначилися переможці. “Університет” обіграв Вовчків (Переяславська ТГ) 5:3. А переяславський “Матадор” все-таки стримав згурівську “Ниву Переяславщини” 3:1. Таким чином саме “Матадор” із 4 очками розмістився на другому місці відразу після “Дніпра”, у якого 6 залікових пунктів. Третім із трьома очками став “Університет”. У трьох інших команд – по одному очку.

У першій лізі всі команди, які перемогли у першому турі, не здобули очок у другому. І навпаки, ті, хто програвали в першому, виграли в другому. ДЮСШ “Дівички” перемогла переяславські “Солонці” 4:2. Березанська “Дружба” розібралася з Великою Каратуллю (Переяславська ТГ) 6:2. А матч Гайшин (Переяславська ТГ) – ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) перенесли. Тож у ДЮСШ “Дівички”, Гайшина, “Дружби”, Великої Каратулі та Пристром (Студениківська ТГ) – по 3 очки. У “Солонців” та “Чобітьок” – поки що 0.

Наступний тур також відбудеться у незвичний день – неділю, 9 січня – через святкування Різдва. Базовий день змагань – субота.

Нагадаємо, що в першому турі лише “Дніпро” здобув перемогу у вищій лізі. Таким чином відразу вирвався у лідери.

Віталій Усик

Фото – скріншот із трансляції на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”

Нагору