ЖИТТЯ

Вантажівка перевернулася в кювет, у Great Wall врізався КрАЗ: за вихідні на Переяславщині сталося багато ДТП

За дві доби 8 і 9 січня переяславські поліцейські мали 38 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 і 9 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 38 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8 січня, 11:05. Переяслав, вулиця Новокиївське шосе. Поліції повідомили, що біля сервісного центру сталася ДТП. Зіткнулись автівки SsangYong Kyron та Lanos. Наразі тривають слідчі дії.

8 січня, 13:23. Циблі (Циблівська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення про те, що при в’їзді в село зіткнулись автівки Kia Ceed та Kia. Наразі тривають слідчі дії.

9 січня, 10:03. Циблі (Циблівська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Поліції повідомили, що Toyota Auris в’їхала у відбійник. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

9 січня, 14:52. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що біля зупинки “Госпіталь” у його авто Great Wall в’їхав КрАЗ, який рухався назад. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

9 січня, 15:18. Переяслав, 54-й км траси Бориспіль-Дніпро. Біля АЗС “КЛО” у кювет перевернувся ГАЗ-53. Ніхто не постраждав. Машину підіймали за допомогою крана. Обійшлися без поліції. (На фото).

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ), Чирському (Переяславська ТГ) та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 січня вночі у Пристромах (Студениківська ТГ) автівка в’їхала у паркан, а потім у стовп електропередач. Внаслідок цього зникло світло.

Оксана Симоненко

Фото надали очевидці ДТП на 54-му кілометрі

Нагору