ЖИТТЯ

Крадіжки, авто в паркані та домашнє насильство: як минуло Різдво на Переяславщині

За добу 7 січня переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:03. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що протягом ночі невідомі особи, пошкодивши вікна, проникли до будинку та викрали два телевізори, інструменти, годинники, золоті прикраси, гроші, а також їжу з холодильника. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка).

9:57. Переяслав. Повідомили про те, що чоловік намагався винести з магазину товар на суму 200 гривень. Його затримали і очікували поліцію. Згодом повідомили, що затриманий затіяв бійку. Від написання заяви відмовились.

11:26. Переяслав. Заявник повідомив, що зайшов з товаришем поколядувати та виявив, що жінка, яка там проживає, перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поруч сиділа її мати й благала про допомогу. Обличчя її було в синцях. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що жінка отримала ушкодження з власної необережності. Претензій з цього приводу ніхто ні до кого не має.

8 січня, 1:22. Пристроми (Студениківська ТГ). Автівка Mitsubishi в’їхала в паркан та стовп електропередачі. Внаслідок цього зникло світло. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

8 січня, 1:53. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що вітчим у стані алкогольного сп’яніння кидається на нього. За словами заявника, чоловік поводиться агресивно, у нього алкогольний делірій. Приїхавши за вказаною адресою, працівники поліції встановили, що в будинку світло вимкнене. Згодом заявник телефоном повідомив, що конфлікт врегулювали.

8 січня, 5:59. Переяслав, вулиця Польова. Поліції повідомили, що чоловіка побили вдома відомі йому особи. Внаслідок цього у нього – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом кісток носа. Його госпіталізували в яготинську лікарню. Постраждалий відмовився від написання заяви та будь-яких пояснень.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Шевченковому (Ташанська ТГ) та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що за дві доби 5 і 6 січня переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору