ЖИТТЯ

Чи зможе “Нива” перемогти ще одного фаворита: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

У суботу проведуть четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Хто з ким гратиме.

Завтра, 15 січня, відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У спортзалі університету проведуть шість матчів вищої та першої ліг. Інформатор традиційно анонсує їх.

У вищій лізі в центральному матчі зустрінуться згурівська “Нива Переяславщини”, яка в минулому турі сенсаційно перемогла дівичківський “Дніпро”, та “Університет”, який поки що програвав лише тому ж “Дніпру” і посідає друге місце. Гра розпочнеться об 11:00. Лідер “Дніпро” у свою чергу о 13:00 спробує реабілітуватися за попередній тур перемогою над Вовчковом (Переяславська ТГ). Та “Переяслав-БРСМ” кілька днів тому побачив, що недооцінювати цього суперника не можна. Опинившись на останньому місці, кожна наступна поразка для “Переяслава-БРСМ” все сильніше битиме по шансах навіть на медалі чемпіонату. Тож завтра програвати “Матадору” зовсім не бажано. Це переяславське дербі розпочнеться о 15:00 і закриє ігровий день.

У першій лізі відбудуться такі матчі: 10:00 “Солонці” (Переяслав) – ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ), 12:00 Пристроми (Студениківська ТГ) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ), 14:00 ДЮСШ “Дівички” – “Дружба” (Березань). Суперника в цьому турі не матиме Гайшин (Переяславська ТГ), який єдиний з усіх команд обох ліг досі не зазнавав поразок.

Уболівальників до перегляду матчів досі не допускають через карантинні обмеження. Однак якісну онлайн-трансляцію можна переглянути на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”.

Нагадаємо, що матч, який мав би бути центральним у третьому турі, виявився найменш цікавим. “Університет” без шансів переміг “Матадор” 5:1.

Віталій Усик

Нагору