ЖИТТЯ

Крадіжки, ДТП та побиття: як минули вихідні для поліції Переяслава

За дві доби 22 і 23 січня переяславські поліцейські мали 45 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 і 23 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 45 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 січня, 10:31. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом двох діб невідомі обікрали підвальне приміщення. Викрали велосипед та багато інших речей. Проникли, зламавши замки. За цим фактом відібрали заяву, пояснення, склали протокол огляду місця події. Наразі триває перевірка.

22 січня, 11:35. Гречаники (Дівичківська ТГ), вулиця Перемоги. Поліції надійшло повідомлення про ДТП – зіткнулись автівки Renault Trafic та бортовий УАЗ. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

22 січня, 12:00. Вінинці (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що біля млина зіткнулись автівки “Москвич” та ВАЗ-2106. За цим фактом склали адміністративний протоколо за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

22 січня, 17:18. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції про те, що в її паркан в’їхало невідоме авто. Згодом за цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

22 січня, 23:31. Переяслав. Поліції повідомили, що хлопця 2005 р.н. побили невідомі особи. Внаслідок цього він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток носа. Його госпіталізували до травматологічного відділення в Бориспіль. За цим фактом поліція відібрала заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

23 січня, 6:09. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля автостанції сталась ДТП. Зіткнулись автівки Dacia Logan та LandMark. За цим фактом на одного із водіїв склали протокол за статтями 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). 

23 січня, 9:40. Харківці (Переяславська ТГ), вулиця Героїв. Заявник повідомив поліції, що невідомі особи вночі в’їхали в огорожу біля магазину та покинули місце ДТП. Прибувши на місце події, поліціянти склали схему ДТП та відібрали пояснення.

23 січня, 12:01. Переяслав. Заявниця повідомили, що в магазині невідома особа вкрала в неї гаманець з 5 тисячами гривень та банківською карткою. Згодом надійшла СМС про зняття 1000 гривень з карти. За цим фактом поліція зібрала всі необхідні матеріали, а наразі проводить перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ), Денисах (Ташанська ТГ), Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 22 січня біля нічного клубу троє хлопців побили чоловіка. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору