ЖИТТЯ

У Переяславі в магазині незаконно продавали піротехнічні засоби: що вирішив суд

У Переяславі в одному із магазинів незаконно продавали піротехнічні засоби. Суд призначив покарання.

30 грудня минулого року в Переяславі в магазині на проспекті Червоноармійців торгували піротехнічними засобами разом з універсальним асортиментом товарів. Таким чином порушили вимоги Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення” та технічний регламент піротехнічних виробів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на судову постанову.

Особа, яку притягнули до адмінвідповідальності, до суду 17 січня не з’явилась. Суд дійшов висновку, що в її діях був наявний склад правопорушення, передбачений ч.1 ст. 195-6 КУпАП, – порушення порядку зберігання та торгівлі піротехнічними засобами.

Визнав особу винною у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав штраф 595 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів (загалом 573 одиниці) та стягненням судового збору 496 гривень 20 копійок. Постанову можна оскаржити в Київському апеляційному суді протягом десяти днів з дня її винесення.

Раніше ми писали, що Ганну Іфтоді у квітні звільнили з посади директора мистецької школи. А в суді вона доводить, що це зробили неправомірно.

Нагору