ЖИТТЯ

Крадіжка в магазині та три ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 26 січня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:05. Стовп’яги (Дівичківська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Поліції повідомили про ДТП – зіткнулись автівки Kia і “Таврія”. Водій “Таврії” отримав травму голови. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:49. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що наглядно відомий чоловік в магазині викрав пляшку горілки, яка коштує 100 гривень. За цим фактом поліціянти зібрали матеріали і наразі триває перевірка.

15:55. Переяслав, вулиця Покровська. Поліції повідомили про ДТП з автівками Dacia Logan та Nissan. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП.

27 січня, 1:19. Циблі (Циблівська ), траса Бориспіль-Дніпро. Поліції повідомили, що зіткнулись вантажівка МАН та легкове авто (марку не вказали). Одну із автівок перекинуло на узбіччя. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 24 січня авто вночі в’їхало в паркан на дитячому майданчику. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору