ЖИТТЯ

Шахрайство з грошима та пошкоджений паркан: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби 24 і 25 січня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 і 25 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

24 січня, 9:20. Переяслав, вулиця Набережна. Заявниця повідомила поліції, що невідоме авто протягом ночі в’їхало в паркан на дитячому  майданчику. Водій втік з місця події. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

24 січня, 13:33. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом тижня невідомі проникли до підвального приміщення будинку, зламавши замок, та викрали майно. За цим фактом триває перевірка.

25 січня, 12:01. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що дві невідомі жінки обманули її – під приводом заміни купюр на нові забрали 900 гривень і 150 доларів, натомість віддали порожній конверт. За цим фактом порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

25 січня, 19:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що невідомий чоловік розраховувався в магазині фальшивими 200 євро. Після цього пішов із закладу торгівлі. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі в одному із магазинів незаконно продавали піротехнічні засоби. Суд призначив покарання.

Оксана Симоненко

Нагору