ГРОШІ

Скільки коштують квартири в Переяславі та поблизу: актуальні на кінець січня ціни

Вибір місця, де буде жити ваша родина, — чи не найголовніший в житті. До цього рішення треба підходити з розумом. Сьогодні ми покажемо вам актуальні пропозиції житла в Переяславі наприкінці січня 2022 року.

Інформатор підібрав для своїх читачів трійку житлових приміщень, які виставлені на продаж на сайті olx. Почнімо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

КВАРТИРА В СЕЛІ

Двокімнатна квартира у цегляному будинку розташована в селі на Переяславщині. Опалення автономне, є металопластикові вікна. Продавець запевняє, що житло в гарному стані. Окрім звичних комунікацій (світло, газ, вода), на території є погріб, сарай та город. Поряд – зупинка та магазини.

5,5 тисячі доларів

Житло в селі

Розміщення: 25 км від Переяслава

Загальна площа: 42 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 157 325 гривень

КВАРТИРА НА ЛЕВАДІ

Квартира кутова, розташована на 9 поверсі дев’ятиповерхового будинку. У квартирі одна кімната, зроблений косметичний ремонт. Є вихід на засклений балкон. Кухня доволі простора та зручна. Санвузол – роздільний, встановлений бойлер. Будинок розміщений у вигідному для проживання мікрорайоні – поруч школа, дитячий садочок, автовокзал, магазини, відділення банків.

18 тисяч доларів

Квартира в мікрорайоні Спаська Левада

Розміщення: мікрорайон Спаська Левада

Загальна площа: 34 кв. м

Кількість кімнат: 1

Ціна: 514 883 гривні

КВАРТИРА НА ПІДВАРКАХ

Продається двокімнатна квартира поблизу університету (мікрорайон Підварки). Житло розташоване на 5 поверсі дев’ятиповерхового будинку. Гарне планування, меблювання, є тамбур, лоджія. У будинку працює ліфт. Зроблений косметичний ремонт. Кімнати окремі, коридор, вітальня, санвузол роздільний. Поряд із будинком є зупинка, магазини, стадіон, університет і річка.

26 тисяч доларів

Квартира в мікрорайоні Підварки

Розміщення: мікрорайон Підварки

Загальна площа: 56 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 743 720 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору