ЖИТТЯ

“Дружина заплатила за інтернет, а я переміг”: як житель Переяслава виграв iPhone 13 від ХатаNet

Розіграш майже 100 призів від компанії XataNet завершився. Днями відбулося урочисте нагородження переможців. Дехто навіть не підозрював, що бере участь у конкурсі.

У четвер, 26 січня, в ресторані “Ichiro” компанія XataNet провела нагородження переможців новорічного розіграшу. Серед 98 призів – роутери, комплекти відеонагляду, сигналізації, ТБ-приставки, але найочікуванішими подарунками, певно, стали телевізори та iPhone. На вручення прийшло близько двох десятків людей. Як це було, бачили журналісти Інформатора.

Компанія XataNet провела захід по-справжньому урочисто: був і фуршет, і яскраві фотозони, і слова подяки. Виявилося, що чимало абонентів-переможців користуються послугами цього інтернет-провайдера роками, а хтось навіть більше 10 років.

– Акцію задумували не для залучення нових абонентів, а саме для того, щоб людям, які давно з нами, повернути віру в Діда Мороза, – сказав співзасновник компанії Олександр Петруня.

Деякі переможці не з’явилися на нагородження, тож їхні призи розігруватимуть ще раз. Втім, ті, хто прийшли, залишилися задоволеними. Своїми емоціями власники приставок, телевізорів та iPhone ділилися з Інформатором.

Переяславець Вадим Бовтрюк отримав від XataNet ТБ-приставку OMEGATV BOX2. Він навіть не знав, що бере участь у розіграші:

– Я сидів удома за комп’ютером, дзвонить телефон, я дивлюся – написано XataNet. Думаю: чого їм до мене дзвонити? Може, вже щось не так. Беру трубку, а мені повідомляють, що я виграв приз. Тільки після того, як вже поклав трубку, усвідомив, що реально щось виграв. У розіграші я переміг вперше у житті.

Вадим Бовтрюк отримав від XataNet ТБ-приставку OMEGATV BOX2

Євгеній Канівець, який виграв телевізор 43″ XIAOMI MI TV UHD 4S, теж поділився враженнями:

– Користуюсь послугами XataNet з 2012 року. Про свій виграш дізнався від знайомої. Вже потім відвідав сайт компанії. Навіть не знав про конкурс, у якому переміг!

Євгеній Канівець виграв телевізор 43″ XIAOMI MI TV UHD 4S

Володарем головного призу, який у Переяславі розігрували вперше, став Володимир Видасов. Він виграв iPhone 13 128GB Blue. Для чоловіка це стало справжньою несподіванкою:

– Послугами XataNet користуюся вже більше 10 років. Моя дружина заплатила за інтернет (для участі в конкурсі слід було оплатити послугу інтернет не менше ніж на два місяці вперед – ред.), а потім мені зателефонували знайомі й сказали, що я – переможець. Дружина знала про конкурс, але ми не були впевнені, що справді можна щось виграти. Я саме недавно придбав новий телефон. У мене два сини – можливо, подарую цей приз комусь з них.

Переможці трохи соромилися підходити до столу

Ці люди виграли телевізор

Приємно отримувати подарунки

Кожен очікує почути своє ім’я

Олександр Петруня подякував кожному абоненту

Комплект сигналізації – потрібний приз

Новенький роутер зайвим не буде

Подарунок став несподіванкою для родини

Нагадаємо, що про розіграш XataNet оголосила наприкінці минулого року. 15 січня стали відомі переможці, яких визначили випадковим чином.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Фото: Ірина Коляденко

Партнерський матеріал

Нагору