ЖИТТЯ

Крадіжки в супермаркеті та майстерні, ДТП за селом: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 27 січня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:39. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що жінка намагалася винести із супермаркета товар на суму 200 гривень. На місце події приїхали правоохоронці. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Таємне викрадення чужого майна).

13:17. Улянівка (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що у його майстерні зламали замки та вибили вікна. Викрали електроінструменти, акумулятор, бензин та інші речі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

17:20. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП за селом між автомобілями Volvo та Ford. Правоохоронці склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Чопилках та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що на Переяславщині на території Національного природного парку пошкодили 53 дерева. Суд призначив покарання.

Юлія Кравченко

Нагору