ЖИТТЯ

У першій лізі зустрінуться лідери: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

Чемпіонат Переяславщини з футзалу триває. Хто з ким гратиме у наступному турі.

Завтра, 29 січня, розпочнеться друге коло чемпіонату Переяславщини з футзалу. По три матчі зіграють у вищій та першій лізі на майданчику університету Переяслава. Інформатор традиційно анонсує їх.

У вищій лізі кожен матч викликає неабиякий інтерес. Однак найрівнішим здається протистоння між згурівською “Нивою Переяславщини” та Вовчковом (Переяславська ТГ). Можливо, саме очний поєдинок визначить, хто з них стане претендентом на медалі чемпіонату. Матч розпочнеться о 12:00.

У інших двох іграх є фаворити. Дівичківський “Дніпро”, який очолює змагання, о 14:00 проекзаменує переяславський “Матадор”. Хоча в минулому турі дівичківцям було нелегко (перемогли 5:4), вони все ж повинні брати максимум очок у таких іграх. А о 10:00 “Університет”, який впевнено йде другим, зустрінеться із нестабільним “Переяслав-БРСМ”. Тиждень тому “Університет” був сильнішим – 3:1.

Після дискваліфікації Пристром (Студениківська ТГ) у першій лізі всі матчі з їхньою участю анулювали. На користь це пішло лише березанській “Дружбі”, яка єдина програла цій команді. Завтрашній тур має стати нагодою для реваншів для Великої Каратулі та “Дружби”, які дещо сенсаційно тиждень тому розгромно програли своїм суперникам. О 9:00 “Солонці” (Переяслав) зіграють із Великою Каратуллю, а об 11:00 ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) – з “Дружбою”. Проте центральним буде матч двох лідерів ДЮСШ “Дівички” – Гайшин о 13:00, у яких 12 та 10 очок відповідно. Можливо, переможець і стане в підсумку тріумфатором першої ліги.

Нагадаємо, що ми підбили підсумки першого кола змагань та трішки спрогнозували майбутній розвиток подій. Читайте цю публікацію за посиланням.

Віталій Усик

Нагору