ЖИТТЯ

Масштабну пожежу в Переяславі погасили після опівночі: деталі події

Вчора в Переяславі загорілося приміщення магазину та пабу в мікрорайоні Спаська Левада. З’явилися деталі про цю подію.

Вчора, 3 лютого, о 21:18 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння покрівлі приміщення магазину “Молпродукт” та пабу “Бочка” у Переяславі на вулиці Пугачова. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі шести осіб та одне відділення 25-ї ДПРЧ (місто Березань) у складі чотирьох осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) Денис Порохня.

О 21:25 рятувальники прибули на місце події. Розвідка за зовнішніми ознаками показала, що горить покрівля на площі 100 кв. м. Під час боротьби з вогнем рятувальникам доводилося їздити дозаправлятися водою. О 22:15 на місце події направили резервне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. 25-та ДПРЧ з міста Березань прибула о 22:24.

Локалізувати вогонь вдалося лише о 23:05. Вже 4 лютого, о 0:03, загоряння ліквідували на площі 300 кв. м. Вогонь знищив покрівлю, але вдалося врятувати будівлі, що стояли поруч. Причину пожежі встановлюють.

Нагадуємо, що на початку тижня на Переяславщині палав автомобіль. На місце події також викликали рятувальників.

Фото надав Денис Порохня

Нагору