ЖИТТЯ

Наркотики для арештованого та напад собаки: як минули дві останні доби для поліції Переяслава

За період з 3 по 4 лютого переяславські поліцейські мали 51 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 та 4 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 51 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

3 лютого, 10:33. Переяслав. Надійшов рапорт співробітника, що 3 лютого в ізоляторі тимчасового утримання під час передачі продуктів харчування від матері для арештованого виявили пакунок прозорого кольору з порошкоподібною жовтою речовиною, яка має специфічний запах. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

3 лютого, 17:18. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що чоловік побив свою дружину. У жінки – перелом стегна, але від госпіталізації відмовилася. Пізніше за цим фактом написали заяву про нерозгляд повідомлення.

3 лютого, 21:06. Циблі (Циблівська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. До поліції надійшло повідомлення про ДТП – зіткнулися Renault Kangoo та вантажівка, яка рухалася, не ввімкнувши габаритних вогнів. Після зіткнення зникла з місця події. Згодом з цього приводу написали заяву про нерозгляд.

4 лютого, 14:58. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що собака вкусила її за руку. Заявниця в цей час прикривала собою 3-річну дитину. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення, наразі триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала десять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): чотири в Переяславі, по одній в Помоклях (Ташанська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ), Єрківцях (Дівичківська ТГ), Денисах (Ташанська ТГ), Воскресенському (Ташанська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що вчора в селі на Переяславщині на подвір’ї знайшли труп чоловіка. На ньому була лише футболка.

Юлія Кравченко

Нагору