Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Василь Володін уже не очолює Київську облдержадміністрацію: його замінив Олексій Кулеба

Василь Володін повідомив, що Кабмін погодив його відставку. Новим очільником Київської обласної держадміністрації стане перший заступник мера Києва Олексій Кулеба.

2 лютого голова КОДА Василь Володін опублікував допис на своїй Facebook-сторінці, у якому розповів, що залишає посаду голови Київської облдержадміністрації. Він зазначив, що це – командне політичне рішення і відставку вже погодив Кабінет міністрів України. Інформатор повідомляє, що представник Кабміну Тарас Мельничук розповів у Telegram-каналі про те, що новим очільником облдержадміністрації призначили Олексія Кулебу.

Василь Володін був головою КОДА з 17 червня 2020 року. З першого ж дня своєї роботи на посаді стикнувся з коронавірусом, але це не завадило запуску проєктів з аеромедицини та трансплантації. У пості перерахував й інші досягнення Київщини за час перебування на посаді: завершення адміністративно-територіальної реформи, впровадження реформи якісного шкільного харчування та безбар’єрного простору, початок формування ефективної територіальної оборони для захисту Київщини та її кордонів спільно зі ЗСУ.

Новий очільник Київської ОДА Олексій Кулеба, окрім політики, займався підприємницькою та педагогічною діяльністю. Остання займана ним посада – перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Нагадуємо, раніше ми готували матеріал про кадрові зміни 2021 року в Переяславській громаді. Читайте – за посиланням.

Нагору