ЖИТТЯ

Наталія Александрова з Переяслава взяла участь у “Голосі країни”: відео

Наталія Александрова спробувала обернути крісла зіркових тренерів. Чи вдалося це їй?

62-річна Наталія Александрова із Переяслава взяла участь в “сліпих прослуховуваннях” “Голосу країни”. Випуск вийшов у ефірі телеканалу 1+1 вчора, 6 лютого. Наша землячка виконала пісню Софії Ротару “Тече вода”. Однак ніхто із чотирьох суддів не обернув своє крісло до співачки, а Андрій Мацола та Олександра Заріцька (гурт KAZKA) не надали їй другого шансу. Про це повідомляє Інформатор.

– Я вже сорок років на сцені, але це завжди хвилюючий процес, – зазначила в анонсі до виступу Наталія Александрова. А також розповіла про Переяслав та про те, що вже 18 років працює в “культурі”. “Я робила в місті два сольні концерти у 2001-му та 2003 роках. Обидва рази був аншлаг. Без творчості свого життя не уявляю. Але разом із цим люблю й на городі вирощувати помідори, огірки, редьку, цибулю, часник, картоплю, виноград – у мене все є. Але життя не закінчуєть городом та кухнею. Якщо Бог посилає таку можливість, то слід нею користуватися”, – сказала Наталія.

Глядачі в залі зустріли пісню “Тече вода” оваціями. Тренерка Оля Полякова майже відразу встала з крісла та почала танцювати і мало не натиснула на кнопку, яка обертає крісло. Помітно було, що виступ подобається і Святославові Вакарчуку. Надя Дорофеєва з надією поглядала на своїх колег, однак жоден так і не обернув крісло.

Дізнавшись, що Наталія приїхала з Переяслава, Потап зізнався, що сам родом із села Хоцьки (раніше Переяслав-Хмельницький район, тепер Циблівська громада). А потім Александрова розповіла про колектив “Вербиченька”, в якому виступає. Вакарчув сказав, що шкодує через те, що не повернувся. А Потап кинувся на сцену, щоб обійняти переяславську співачку зі словами: “Ой, Переяслів, ой, Переяслів” (не вивчили ще в Україні правильної назви нашого міста).

Нагадаємо, що переяславець Ігор Янчук брав участь у передноворічному випуску ТСН. Зіграв у прямому ефірі на фортепіано.

Віталій Усик 

Нагору