ЖИТТЯ

Ігор Янчук із Переяслава зіграв на фортепіано в новорічному випуску ТСН: відео

Ігор Янчук із Переяслава потрапив у новорічний випуск ТСН. Він виконав композицію “Напередодні” на Софійській площі.

Ігор Янчук із Переяслава потрапив у новорічний випуск ТСН на 1+1, який транслювали у прямому ефірі 31 грудня. Він грав на фортепіано на Софійській площі у Києві. Музикант виконав композицію під назвою “Напередодні”, яку написав кілька років тому саме в останній день року. Присвятив її своїй знайомій Олені, яка святкує день народження 31 грудня, повідомляє Інформатор.

– Для мене кожен вуличний концерт – це окрема несподівана історія. Звуки фортепіано розлітаються в радіусі ста метрів і притягують необхідних людей. Вони приходять і дякують. Надворі у нас немає сцен, стін, якихось бар’єрів для спілкування, і для мене це поки що непізнана магія звучання вуличної музики, – розповів Ігор.

На запитання ведучих, чи є у артиста муза, відповів таке: “Муза приходить спонтанно і дуже неочікувано. Буває, просто сідаєш за інструмент і починаєш грати якусь із впізнаваних мелодій, а вже за 5-6 хвилин ловиш себе на тому, що граєш щось нове”.

Відомим для широкого загалу Ігор Янчук став після 24 серпня, коли у День Незалежності взяв участь у святковому параді в центрі Києва. Він виконав музичний супровід до перфомансу “ДНК”. У Переяславі ж його знають як активіста та голову ГО “Джем Толока”.

Зазначимо, що Новий рік настав непомітно. Який вигляд мав Переяслав у перший день 2022 року, дивіться тут. 

Оксана Симоненко

Фото із Facebook-сторінки Ігоря Янчука

Нагору