ЖИТТЯ

Чоловік в реанімації та погоня із сокирою: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 2 січня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:35. Шевченкове (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що приходив її сусід з сокирою та хотів зарубати собаку, але згодом пішов додому. О 17:53 цей же чоловік отримав тілесні ушкодження. Про це поліції повідомила його дружина. Зі слів заявниці, постраждалий живий, але втратив багато крові, можливо, тілесні ушкодження нанесли ножем. Його із закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до реанімації бориспільської лікарні. Поліція поки що допитує нападника.

3 січня, 0:09. Гайшин (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік бігає із сокирою за дружиною та погрожує фізичною розправою. За цим фактом поліція відібрала письмову заяву та пояснення.

Нагадаємо, що Зеленського просять скасувати військовий облік для жінок, а в Івано-Франківській області від вибуху в реанімації загинули чотири людини. Які ще важливі новини були цього тижня, дізнавайтесь за посиланням. 

Оксана Симоненко

Нагору