ЖИТТЯ

Мати кидалася каструлею, аферисти вимагали 10 тисяч: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 7 лютого переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:16. Лецьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що вночі пограбували господарче приміщення. Викрали велосипед, електрокосу, електродриль та інші інструменти. До будівлі потрапили, знявши замок. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка).

11:47. Переяслав. Заявник повідомив про шахрайство: йому затефонували та сказали, що його донька потрапила у відділ поліції. Просили принести 10 тисяч гривень. Однак це неправда. Чоловік звернувся до поліції для інформування.

15:35. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що її мати кидала у неї каструлею, але промахнулась і розбила скло. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом, від написання заяви учасниці події відмовились.

20:40. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що невідомі заїхали на територію кооперативу та погрожували битою і металевою трубою. Було три автівки та близько 12 людей. Конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Козлові (Студениківська ТГ) та Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 7 лютого у Переяславі п’яний чоловік нецензурно висловлювався та чіплявся до перехожих.

Оксана Симоненко

Нагору