ЖИТТЯ

У Переяславі в магазині чоловік показував статеві органи: очевидці викликали поліцію

За добу 6 лютого переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:00. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у мікрорайоні Спаська Левада біля одного з магазинів п’яний чоловік нецензурно висловлюється, чіпляється до перехожих, кричить, а в магазині показує статеві органи. Продавчиня та заявник від написання заяв та пояснень відмовились. На чоловіка, який хуліганив, склали постанову за статтею 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). 

19:02. Переяслав, вулиця Героїв Дніпра. Поліції повідомили, що біля світлофора авто Mercedes Vito з’їхало у кювет. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

7 лютого, 0:20. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що годину тому у нього викрали зламаний причіп. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд, адже крадіжка не підтвердилася.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ), Харківцях (Переяславська ТГ) і Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 лютого жінка втекла з дому. Стверджувала, що її б’є донька.

Оксана Симоненко

Нагору