ЖИТТЯ

Дві команди з Переяслава взяли участь у чемпіонаті Київщини з футзалу: які результати

“Матадор” та “Переяслав” грали у чемпіонаті області з футзалу. Наші земляки порадували перемогами, але були й поразки.

У вихідні, 5 та 6 лютого, відбулися матчі першого зонального етапу чемпіонату Київщини з футзалу. Шістнадцять команд у чотирьох групах грали у містах Бориспіль, Буча, Кагарлик та смт Хотів. У групі А, яка 6 лютого грала в Борисполі, був представлений переяславський “Матадор”. А в групі С, яка днем раніше грала в Кагарлику, був ФК “Переяслав”. Інформатор повідомляє результати наших команд.

“Матадор” поступився бориспільському “Центру спорту” 0:4. Потім переміг згурівську “Нову” 6:4. Однак лідеру групи “Джуніорсу” (с. Шпитьки) гідно протистояти не зміг – 1:7. У підсумку “Джуніорс” із дев’ятьма очками посів перше місце, “Центр спорту” із шістьма – друге. Саме ці дві команди кваліфікувалися до другого зонального етапу. “Матадор” із трьома очками став третім, а “Нова” замкнула турнірну таблицю, не здобувши жодного очка.

“Переяслав” також посів третє місце у своїй групі. Свої три очки наша команда здобула у матчі з ФК “Тетіїв” – 4:2. У двох інших іграх поступилася: “Дружбі” із села Мирівка – 5:7, “Софії” із Софіївської Борщагівки – 3:5. “Дружба” із дев’ятьма очками та “Софія” із шістьма кваліфікувалися до наступного етапу.

Зазначимо, що через ці змагання на невелику перерву пішов чемпіонат Переяславщини. Наразі у вищій лізі там лідирують дівичківський “Дніпро” та “Університет”.

Віталій Усик

Нагору