ЖИТТЯ

“Університет” вдруге за сезон наздогнав “Дніпро”: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

Друге коло чемпіонату з футзалу розпочалося дещо сенсаційно. “Дніпро” не виграв, Гайшин програв.

Сьогодні, 29 січня, розпочалося друге коло чемпіонату Переяславщини з футзалу. Після того, як дівичківський “Дніпро” втратив очки, боротьба за чемпіонство у вищій лізі серйозно загострилася. У першій лізі ДЮСШ “Дівички” йде у відрив. Інформатор повідомляє результати туру.

“Дніпро”, який очолює вищу лігу, досить сенсаційно не зміг перемогти переяславський “Матадор” – 3:3. Цією похибкою скористався “Університет”, впевнено здобувши перемогу над “Переяслав-БРСМ” 5:2. Таким чином у “Дніпра” та “Університету” наразі по 13 очок, і лише завдяки результату особистої зустрічі дівичківська команда випереджає конкурента. Таке вже траплялося одного разу в цьому сезоні. Вовчків (Переяславська ТГ), який міг би стати головною сенсацією турніру, програв згурівській “Ниві Переяславщини” 2:6 і відпустив її з 9 очками на третє місце. Вовчків, “Матадор” (по 5 очок) та “Переяслав-БРСМ” (4 очки) відстали.

У першій лізі протистояння лідерів завершилося перемогою ДЮСШ “Дівички” над Гайшином (Переяславська ТГ) 4:3. Тепер у дівичківців 15 очок, а в Гайшина залишилося 10, що не завадило йому надалі утримувати другу позицію. Переяславські “Солонці” мали нагоду обійти гайшинців, однак не змогли обіграти Велику Каратуль (Переяславська ТГ) – 3:3. Березанська “Дружба” в свою чергу розібралася із ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) 7:3. “Чобітьки” з трьома очками безнадійно відстали. А от “Солонці” (9 очок), Велика Каратуль та “Дружба” (по 7 очок) ще поборються за медалі.

Нагадаємо, що ми підбили підсумки першого кола змагань та трішки спрогнозували майбутній розвиток подій. Читайте цю публікацію за посиланням.

Віталій Усик

Нагору