ЖИТТЯ

Втеча матері, стеження за сусідом та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 5 лютого переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:06. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що близько 6:00 зникла жінка 1973 р.н. До цього до неї приїжджала бригада екстреної медичної допомоги, оскільки та стверджувала, що її б’є донька. Жінку знайшли, але о 19:33 вона зателефонувала до поліції і розповіла, що перед тим, як вона пішла, її донька у стані алкогольного сп’яніння заподіяла їй тілесні ушкодження. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

11:56. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його сусіди встановили камеру відеонагляду та направили її на його ділянку. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

18:13. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що за 3-4 км від села в бік Переяслава сталася ДТП – зіткнулись Renault та Mazda. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Нагадаємо, що 4 лютого у селі на Переяславщині на подвір’ї знайшли труп чоловіка. На ньому була лише футболка.

Оксана Симоненко

Нагору