ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах 10 лютого може не бути світла

Світла завтра може не бути у Переяславі та трьох селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з усуненням дефектів і виконанням приєднання клієнтів.

У четвер, 10 лютого, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Тарасівці, Пристромах і Переяславському у зв’язку з усуненням дефектів і виконанням приєднання клієнтів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 9:00 до 16:00:

  • у Переяславі – на вулицях Володимира Мономаха, Володимира Глібовича, Тітовського, Свободи, Михайла Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Ранковій, Привітній, Металургів, Вечірній, Соборній, Житній, Літній та Гончара.
  • у Тарасівці (Ташанська ТГ) – на вулицях Шевченка, Підгірній, Броварській та Леніна.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях 30 років Перемоги, Польовій, Ватутіна, Покровській, Козацькій, Сонячній, Бобровників, Першотравневій, Набережній, Гордіївській, Черняховського, Свободи, Незалежності, Молодіжній, Діброва, Броварській, Миколаївській та Шевченка.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

Нагадуємо, що сьогодні святкують Всесвітній день стоматолога. Ми поспілкувалися з одним із представників цієї професії в Переяславі.

Нагору