ЖИТТЯ

Ліс рубають, ставки вичищають, у магазинах крадуть: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 9 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:17. Переяслав. Поліції повідомили, що у одному із магазинів дівчина вкрала товару на 955 гривень. За цим фактом наразі триває перевірка.

16:18. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що відома їй особа на тракторі МТЗ-82 вивозила незаконно зрубаний ліс. З її слів, таке трапляється не вперше. При патрулюванні поліцейські трактора не виявили.

16:30. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи без дозвільних документів розчищають територію ставка та вивозять пісок. Поруч багато техніки – дві вантажівки КрАЗ та три екскаватори. Поліція відібрала пояснення, наразі триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Строкові (Студениківська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 лютого жінка перерахувала на карту шахраям понад 15 тисяч гривень. Чому та за яких обставин, читайте тут.

Оксана Симоненко

Нагору