ЖИТТЯ

Шахрайство, крадіжка та побиття: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 8 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:50. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що в її чоловіка “біла гарячка”, поводиться агресивно. Попросила наряд та швидку. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. З чоловіком провели профілактичну бесіду.

12:18. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом ночі невідома особа зірвала навісний замок з підсобного приміщення в будинку й викрала бухту телефонного кабелю. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

12:15. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його дружина 3 лютого на “Бла бла кар” замовила два місця для поїздки із Переяслава до Одеси, перерахувала на карту 15 147 гривень. Після цього їх почали вводити в оману, а потім шахрай заблокував номер телефону. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство). 

21:43. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП на “колі” біля автостанції. Зіткнулись автівки Priora та Ford. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

9 лютого, 3:39. Переяслав. Поліції повідомили, що в одному із кафе чоловік побив жінку, розбив їй носа. Викликали наряд. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та одну в Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що минулого тижня у Переяславі загорілося приміщення магазину та пабу в мікрорайоні Спаська Левада. З’явилися деталі щодо причини загоряння.

Оксана Симоненко

Нагору