ЖИТТЯ

На Переяславщині Mitsubishi в’їхав у стовп та паркан: що вирішив суд

На Переяславщині чоловік в’їхав в електроопору та паркан. Суд призначив покарання.

7 січня о 19:26 у Пристромах (Студениківська ТГ) на вулиці Черняхівського водій автомобіля Mitsubishi Outlander був неуважним, не врахував дорожньої обстановки, стану дорожнього покриття та допустив зіткнення з електроопорою та парканом поблизу будинку. Внаслідок ДТП транспортний засіб пошкодився, ніхто з людей не постраждав. 26 січня справу розглянули в суді. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на відповідну постанову суду.

На виклик суду обвинувачений не з’явився, хоча про дату розгляду справи його повідомили належним чином. У суді обставини справи підтвердились протоколом про адміністративне правопорушення: схемою місця ДТП та письмовими поясненнями водія.

Суд визнав водія винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Наклали адміністративне стягнення у розмірі 850 гривень та судовий збір 496 гривень 20 копійок.

Нагадаємо, що 4 січня чоловік втратив керування автомобілем, тому що заснув в дорозі. Суд призначив йому покарання.

Нагору