ЖИТТЯ

Audi TT, ремінь, сон та “під пальму”: що жителі Переяслава хочуть отримати у день закоханих

Що подарувати коханій людині у День святого Валентина? Певно, те, про що вона справді мріє. Блогерка з Переяслава опитала своїх підписників у Instagram. Ділимося відповідями.

Як і торік, переяславська блогерка Людмила Товкун влаштувала тематичне опитування до Дня закоханих у Instagram. Минулого року Людмила втратила свій Instagram-акаунт, однак створила новий. З новою сторінкою у соцмережі зазнала змін і концепція її блогу. Не так давно вона стала мамою, тому дописи, пов’язані з материнством, стали чи не найголовнішими на її акаунті. Відповідно і з-поміж підписників у неї тепер багато мам.

Відповідями підписників Людмила Товкун поділилася з Інформатором. Ми ж розповідаємо, наскільки реально підготувати такі презенти.

МАТЕРІАЛЬНІ ПОДАРУНКИ

Традиційно, не обійшлося без подарунків на кшталт iPhone 13 (коштує близько 30 тисяч гривень). Деякі навіть писали, що хочуть iPhone 14, якого поки немає в продажу. Хтось не соромиться мріяти про автомобіль Audi TT, вартість якого перевалює за 33 тисячі доларів.

Немало людей хочуть отримати справді потрібні подарунки. Наприклад, стайлер для волосся Dyson (у середньому вартість становить 15 тисяч гривень) буде потрібен жінці, яка просто жити не може без укладки. Були серед підписників і ті, хто хотів би отримати шкіряний ремінь із гравіюванням (можна вкластися в середньому у тисячу гривень), білизну (ціна варіюється), набір тарілок і заварник (можна вкластися в 500-700 гривень), а також косметику. Звісно, мріють люди й про подорожі – хтось хоче в Карпати, а хтось – куди завгодно, аби тільки під пальму.

ОСОБЛИВІ ПОДАРУНКИ

Дуже популярне бажання – відпочинок від дітей. При чому, не важливо де – вдома в ліжку чи за межами міста. А хтось мріє просто про сон та про вихідні дні. Стандартні, втім, найщиріші бажання – спільний відпочинок.

Без жартів підписники Людмили Товкун нас не лишили. Є такі люди, які просто ні про що вже не мріють, бо знають – “по факту, буде дуля”. Важливо пам’ятати, що найголовніше – це увага. Не забувайте приділяти її, і обов’язково отримаєте це ж у відповідь.

Нагадуємо, що існує кілька версій, звідки бере початок День святого Валентина. Нещодавно ми докладніше розповідали про дві найцікавіші.

Юлія Кравченко

Нагору