Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Переяславщині водій без посвідчення відмовився від огляду на стан сп’яніння

На Переяславщині автомобіль їхав на великій швидкості. Пізніше виявилося, що водій не мав посвідчення, і, скоріш за все, був п’яний.

Вчора, 11 лютого, поліції повідомили про ДТП на 91-му кілометрі траси Київ-Харків неподалік села Студеники (Студениківська ТГ). Зазначили, що водій автомобіля Skoda неадекватно поводиться на дорозі. Патрульні поліцейські поїхали за орієнтиром на пошуки цього авто. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку патрульної поліції Київщини.

Автомобіль Skoda вдалося зупинити на 120-му кілометрі. Перевіривши водія, поліція виявила, що в нього немає водійського посвідчення. Також помітили ознаки алкогольного сп’яніння у порушника – специфічний запах, нечітке мовлення та порушення координації.

Оскільки чоловік відмовився від огляду на стан сп’яніння, на нього склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп’яніння). Також йому винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом, не маючи з собою посвідчення водія).

Нагадуємо, що в черговому випуску новин Інформатора ви почуєте про масштабну пожежу на Леваді, тимчасові споруди в центральній частині міста, агресивних собак та про багато іншого.

Нагору