ЖИТТЯ

Вирубка деревини, допомога бабусі та проникнення в магазин: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 12 лютого переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

2:18. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що надворі лежить чоловік у безпорадному стані. Заявниця вважала, що ознак життя той не подавав. Прибувши на місце виклику, поліція чоловіка не виявила. У телефонній розмові заявниця розповіла, що чоловік піднявся та самостійно пішов додому.

10:49. Лецьки (Циблівська ТГ). Поліція зупинила вантажне авто ЗІЛ зі зрубаною деревиною. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом наразі тривають слідчі дії.

13:07. Переяслав. Працівники поліції зупинили ВАЗ з причепом, в якому була деревина (тополя). Під час перевірки водій документів на деревину не надав. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліціянти вилучили причеп з деревиною.

13:53. Переяслав. Листоноша повідомила поліції, що принесла пенсію 80-річній жінці. Але та впала біля дверей у квартирі, самостійно не могла піднятись й відчинити двері. Поліціянти викликали рятувальників, які відчинили двері та викликали медиків.

13 лютого, 2:13. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що двоє дітей віком 8 та 13 років намагалися проникнути в приміщення магазину. Працівники поліції встановили, що діти в магазин не проникли, нічого не пошкодили. Від заявника правоохоронці відібрали пояснення, а дітей доставили до місця проживання і передали батькам.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 лютого зранку в Переяславі сталася ДТП. Зіткнулись дві автівки.

Оксана Симоненко

Нагору