ЖИТТЯ

“Життя – найцінніше, що ми маємо”: рятувальники нагадали школярам Переяслава про пожежну безпеку

У школі Переяслава рятувальники поспілкувалися з учнями щодо правил пожежної безпеки. Вони нагадали як про основніші поняття, так і розповіли те, про що деякі діти не знали.

Сьогодні, 17 лютого, у ЗОШ №2 Переяслава завітали представники Бориспільського районного управління ДСНС. У рамках тижня безпеки життєдіяльності вони провели лекцію щодо пожежної безпеки як для старших, так і для молодших класів. Про це повідомляє Інформатор.

Рятувальники перевірили, чи знають школярі правила поведінки та чи дотримуються правил пожежної безпеки в побуті, розповіли про те, як поводитися з вибухонебезпечними предметами, ділилися цікавими історіями з власного досвіду про надзвичайні ситуації.

Такий захід має інформативний характер, учні дізналися чимало нового про діяльність ДСНС. Адміністрація навчального закладу та самі рятувальники зазначають, що чим частіше проводять подібні заходи, тим результативнішими вони є.

– Нагадувати, що життя – найцінніше, що ми маємо, ніколи не буде зайвим, – підсумував провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) Денис Порохня.

Денис Порохня поспілкувався зі школярами

У актовій залі зібралися тільки старші класи

З молодшими учнями працювали окремо

Послухати рятувальників зібралося чимало дітей

Представники ДСНС перевіряли, наскільки учні обізнані в питаннях БЖД

Найцікавішим було слухати про поводження з вибухонебезпечними предметами

ДСНС наголошує, що власне життя – це те, що треба рятувати першочергово

Нагадуємо, що Анатолій Фесенко хотів звільнитися з посади першого заступника голови міськради за власним бажанням. Депутати не проголосували.

Юлія Кравченко

Нагору