ЖИТТЯ

Викрадені дерева та зламаний сейф: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 16 лютого переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:11. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що хтось вирізав і викрав сосни у місцевому парку. Справу передали на розгляд дільничому інспектору.

20:28. Переяслав. Надійшло повідомлення про зникнення жінки, хворої на шизофренію. Зникла вона не вперше, минулого разу правоохоронці знайшли її в мікрорайоні Підварки. Заявник повідомляє, що жінка пішла з дому, а на телефонні дзвінки не відповідає. Згодом її знайшли в одному з мікрорайонів міста.

21:17. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що невідомі проникли в будинок через вікно та, зламавши сейф, викрали звідти 60 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 15 лютого автомобіль ВАЗ збив пішохода. Його госпіталізували.

Оксана Симоненко

Нагору