ЖИТТЯ

У трьох селах Переяславщини 22 лютого може не бути світла

Світла завтра може не бути у трьох селах Переяславщини. Його відключать у зв’язку з приєднанням нових клієнтів до електричних мереж.

У вівторок, 22 лютого, електроенергію можуть відключити у Студениках, Строкові та Помоклях у зв’язку з приєднанням нових клієнтів до електричних мереж. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 10:00 до 14:00: 

  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Мохорівка, Лісовій, Якушева, Акаційовій, Студениківській, Вишневій, Козелецькій, Озерній, Кільцевій, Пономаренка, 2 Радянській, Садовій, Переяславському шосе, провулках Переяславське шосе, Якушева, Пономаренка.
  • у Строкові (Студениківська ТГ) – на вулицях Колгоспній, Зеленій, Центральній, Луговій, Лісовій, Піщаній, Польовій, Молодіжній, Садовій, Шкільній, Перемоги, провулку Перемоги.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Травневій, Жовтневій, Піщаній, Павленка, Б. Хмельницького, Перемоги, Щорса, Лісній, Радянській, Зарічній, Шкільній, Дружби, Страдного, Гагаріна, Кірова, Садовій, Польовій, Шевченка, Береговій, Луговій, Самарівській, провулку Щорса.

Нагадаємо, що 20 лютого на “Даринку” в Переяславі був чималий вибір риби і молочних продуктів. Як торгували на базарі.

Нагору