Інформатор Переяслав

ВЛАДА

“Потрібно бути готовими, але не панікувати”: у міській раді Переяслава провели термінову нараду

У міській раді провели термінову нараду. Закликали не панікувати.

Сьогодні, 24 лютого, зранку у міській раді Переяслава провели термінову нараду з керівниками підприємств, установ та організацій громади. Пов’язано це із наступом російських військ на територію України та введенням воєнного стану в нашій державі. Виступив зокрема начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Переяслава Віктор Жарко, передає Інформатор.

– Я вважаю, що все це зроблено для того, щоби посіяти паніку. Ми бачимо вже зранку на заправках і у банках черги. Путін своїми діями показав, що у них в зоні ураження будь-яке наше місто. Насправді, це були не такі сильні удари, які повністю знищили б, наприклад, наші військові частини. Думаю, він очікує реакції міжнародної спільноти. А нам потрібно бути готовими до всього. Головне у цьому випадку – тримати спокій і рухатись планово. Ми очікуємо офіційних документів від КОДА для того, щоб можна було рухатись далі.

Біля захисних споруд організуємо цілодобове чергування: тримати їх відчиненими не варто, але слід бути готовими до того, що вони знадобляться. Люди повинні розуміти: якщо десь щось вибухнуло, то не потрібно шукати захисні споруди і бомбосховища. Підійде найближче підвальне приміщення. Основні бомбосховища: швейна фабрика, садочки “Золотий ключик” та “Сонечко”, приміщення ЦПТО.

Раніше Інформатор повідомляв:

Нагору