ЖИТТЯ

Укрпошта оголосила переможця конкурсу на кращий ескіз марки “Русский военный корабль, иди на#уй!”

Укрпошта випустить поштову марку, присвячену фразі “Русский военный корабль, иди на#уй!”. З ескізом уже визначились.

12 березня Укрпошта оголосила переможця народного голосування за ескіз для поштової марки “Русский военный корабль, иди на#уй!”. Перше місце здобув ескіз під номером 3 від Бориса Гроха. За його роботу проголосували понад 1700 із 8 тисяч усіх голосів. Друге місце посів ескіз під номером 12, а третє – ескіз номер 5.  Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Укрпошти.

Борис Грох жив у Криму в Євпаторії, все життя малював, потім вивчився на художника і став вже професійно займатися створенням картин. Та у 2014 році Росія окупувала Крим і він був змушений покинути рідний дім – поїхав спочатку до Києва, а пізніше перебрався до Львова.

“Вже найближчим часом картина Бориса буде у новому поштовому випуску. А ви зможете придбати нову марку у наших відділеннях, надіслати друзям за кордон або передати полум’яний “привіт” росіянам”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Укрпошта розпочала конкурс 1 березня. Експертна рада відібрала двадцять найкращих робіт. За них можна було проголосувати у Facebook та Instagram.

Ескіз номер 3 посів перше місце у конкурсі

Ескіз номер 12 посів друге місце

Ескіз номер 5 посів третє місце

Раніше ми повідомляли, що у Переяславі під час війни щепитися від коронавірусу можна лише однією вакциною.

Нагору