ЖИТТЯ

“Ворог на нашу землю не пройде”: звернення міського голови Переяслава Вячеслава Саулка

Майже щодня міський голова Переяслава звертається до населення у відеоформаті. Що він розповів сьогодні?

Сьогодні, 13 березня, міський голова Переяслава Вячеслав Саулко традиційно звернувся до громади. Чотирихвилинне відео опублікував на своїй Facebook-сторінці. Розповів про роботу об’єктів критичної інфраструктури, сповіщення про небезпеку та тих, хто забезпечує спокій у громаді. Інформатор відібрав найголовніші тези.

  • “Всі об’єкти інфраструктури працюють в посиленому режимі. Всі керівники установ перебувають на роботі цілодобово”.
  • “Мене як міського голову можна побачити щохвилини тут – у місті. Я нікуди не зник, не виїхав. І точно в разі небезпеки я піду з корабля останнім. Наше місто я не залишу, буду постійно з вами”.
  • “Я не завжди маю можливість, інколи навіть потребу виходити на зв’язок з громадою. Але з населенням постійно працюють наші засоби масової інформації – ProSlav, Інформатор, які чітко повідомляють про ту чи іншу небезпеку”.
  • “Було багато нарікать щодо спрацювання сирен. Всі вони коригуються державними установами прямо з Києва. Зараз ми працюємо над тим, щоб перевести їх в режим ручного оповіщення. Думаю, що в найближчі дні ми це врегулюємо. Але, як би там не було, через сучасні щільні вікна навіть гучну сирену не всі можуть почути”.
  • “Дякую нашим волонтерам, громадським активістам, які забезпечують місто медикаментами, продуктами. Наші воїни не залишилися сьогодні наодинці. Всі вони перебувають на постах. Завдяки їм небо над нами залишатиметься мирним. Ворог на нашу землю не пройде”.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта оголосила переможця конкурсу на кращий ескіз марки “Русский военный корабль, иди на#уй!”. 

Нагору